"Develop, renew
  and change."

Wat we doen

Pazzie ondersteunt bedrijven op het gebied van strategie, marketing en innovatie. Als klankboard, adviseur of op interim basis. We brengen vooral verfrissing, vernieuwing, voortgang of versnelling. Voor je bedrijf en je mensen. Slimme denkers, sterke doeners. Hieronder lees je hoe we dat doen!

Kan jouw bedrijf wel wat Pazzie gebruiken?
Neem dan eens contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Pazzie helpt bedrijven succesvol(ler) te maken en grip op de toekomst te geven. Dat is onze passie! Ambities waarmaken. We bieden een frisse blik op bedrijfsprestaties, strategische koers, business model, business idee, positionering of marketingaanpak.

Als klankboard, adviseur of op interim basis? We nemen graag de rol van kartrekker op ons, maar werken daarbij zoveel mogelijk samen met jou en jouw medewerkers.

Op basis van kennis en ervaring heeft Pazzie een eigen filosofie ontwikkeld voor de aanpak van alle projecten. Hierbij staat centraal: passie concretiseren, ambitieuze doelen stellen, anders denken en samen doen.

In het verlengde van bedrijven succesvol(ler) maken of ambities waarmaken heeft Pazzie heeft een aantal initiatieven ontwikkeld om ambitieus ondernemerschap te stimuleren.

Ga naar PazzieProjecten voor meer informatie.

Pazzie business development is opgericht door Patricia Ziegerink. Na ruim 12 jaar ervaring op het gebied van strategie, marketing & communicatie en tal van relevante (universitaire) studies en trainingen, besloot zij het heft in eigen handen te nemen.