Create chances
  by changing
  choices.

PazzieProjecten: meer Pazzie

Pazzie ondersteunt bedrijven op het gebied van strategie, marketing en innovatie. Als klankboard, adviseur of op interim basis. Dat is de basis van Pazzie. Maar naast bedrijven succesvol(ler) maken, heeft Pazzie heeft een aantal initiatieven ontwikkeld om ambitieus ondernemerschap te stimuleren.

Bedrijven of ondernemers dát duwtje in de juiste richting geven.
Bedrijven ondersteunen die wel een beetje extra Pazzie kunnen gebruiken, maar soms (nog) niet de financiële middelen hebben om dit volledig te realiseren. Dat en meer doen we onder de noemer PazzieProjecten.
Gewoon, omdat dat ook een passie van Pazzie is...

Een dag(deel) waarbij we intensief aan de slag gaan met de visie en toekomst van jouw bedrijf, afdeling of project. We houden de huidige situatie tegen het licht aan, bespreken aandachtspunten en maken (strategische) keuzes of kansen inzichtelijk.

Met PazziePotentie helpt Pazzie bedrijven, die dreigen vast te lopen, een sprong voorwaarts te maken. We adviseren, coachen en begeleiden het bedrijf bij een concrete uitdaging of een probleem.

Pazzie organiseert twee keer per jaar de PazziePitch. Een pitch om gepassioneerde start-ups de kans te geven hun business idee tegen een doorgewinterd gezelschap van ondernemers aan te houden. Daar krijgen wij energie van. Dat drijft ons.